L'Escola Municipal de Teatre de Mislata tanca el curs amb l'actuació de tots els seus grups

Guardar

Muestras de fin de curso Escuela Municipal de Teatro-1
Muestras de fin de curso Escuela Municipal de Teatro-1

L'Escola Municipal de Teatre de Mislata porta més d'un quart de segle promovent les arts escèniques i formant veïns i veïnes de totes les edats en interpretació. L'oferta formativa s'organitza cada curs en cinc grups, en funció del nivell interpretatiu, i quan arriba el mes de juny clausuren la temporada amb les tradicionals mostres de fi de curs.

Entre el 5 de juny i el 3 de juliol, tots els diumenges a la vesprada hi ha programada una representació en el teatre del Centre Cultural a càrrec dels alumnes de l'Escola, a excepció del primer cap de setmana de juliol, on el grup Laboratori doblegarà representació el dissabte i el diumenge.

Dividits en els seus cinc grups de treball (Juvenil Iniciació, Adults Iniciació, Juvenil Taller, Adults Taller i Grup Laboratori) , els alumnes estan presentant distintes obres col·lectives per a demostrar sobre l'escenari tot allò que han aprés al llarg del curs. Un reflex del treball ben fet i de la constància i l'entrega de tots els aprenents d'actor i actriu que passen cada any per l'Escola municipal de teatre de Mislata.

Es van inaugurar les mostres de fi de curs amb l'actuació del grup Juvenil Iniciació, que van representar "No em venges amb cuentos", escrita i dirigida per Miguel Casells. En esta peça, un grup d'alumnes d'un institut desvelen xicotets conflictes quotidians que es donen en el centre i que tenen un sorprenent paral·lelisme amb alguns dels contes infantils més populars.

Diumenge passat, el grup Adults Iniciació, van interpretar "Emociona2", també escrita i dirigida per Miguel Casells. El grup Juvenil Taller actuarà el 19 de juny amb "Historias del lado oeste", sota la direcció d'Irene Mira; el grup Adults Taller farà el propi el diumenge 26 amb "Una en todos" i tancarà el grup Laboratori, dirigits també per Irene Mira, que actuaran els dies 2 i 3 de juliol en el Centre Cultura amb el musical "Company", de Stephen Sondheim.

Arxivat a:

Destacats