L'Escola d'Adults d'Alfafar celebra la seua XXXII setmana cultural

Guardar

Escuela_Adultos
Escuela_Adultos

L'Escola d'Adults d'Alfafar celebra com cada any la seua setmana cultural com a fi de curs.

Des del dilluns 13 de juny i fins al divendres 17 de juny els alumnes i alumnes de l'Escola d'Adults han preparat diferents activitats per a mostrar tot allò que s'ha aprés durant el curs. Han organitzat un passeig per Pinedo i esmorzar en la platja, jornades de portes obertes per a conéixer les activitats que es realitzen durant el curs, com a arts decoratives, dansa del ventre, tai-txi i tai-fu. També es realitzarà una excursió als Fonts d'Algar i una ruta històrica guiada "La València Erótica" amb un posterior sopar de picnic en el riu. També es podrà disfrutar dels escacs on Luis Sánchez, jugador internacional d'esta modalitat, estarà present.

S'han fet exposicions dels tallers de l'escola de fotografia, d'aquarel·la, patchwork, tècniques decoratives, dibuix i pintura, muntatges audiovisuals, degustacions gastronòmiques, instal·lacions creatives, actuacions musicals i exhibicions de tai-txi, dansa del ventre i tai-fu.

Per a finalitzar esta setmana cultural els alumnes i alumnes de l'escola tancaran el divendres amb un sopar de germandat.

Arxivat a:

Destacats