L'empresa paternera de productes químics COMSA compleix 75 anys

Guardar

Recepción COMSA
Recepción COMSA

Amb motiu del 75 Aniversari de l'empresa paternera Comercial de Productes Químics S.A. (COMSA), l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut aquest matí a l'Ajuntament al director de la companyia, Francisco Javier Cortés i a Iván Torrijos, membre de l'equip directiu.

Durant la trobada, l'Alcalde ha traslladat a Cortés la felicitació i el reconeixement, en nom de tot el poble de Paterna, pels 75 anys d'història i trajectòria d'aquesta empresa local amb una imparable projecció de creixement internacional i ha elogiat la seua presència en el municipi i la seua col·laboració amb el teixit empresarial autonòmic.

Per la seua banda, Javier Cortés ha explicat a Sagredo els inicis i la trajectòria seguida per aquesta empresa fundada pel seu iaio i situada al polígon industrial Font del Gerro que, a força de treball i d'esforç, ha aconseguit consolidar-se com la companyia de referència en la distribució de productes químics de la Comunitat Valenciana en sectors com el de Cosmètica, Detergència, Composites, Tractament d'Aigües i Superfícies o química industrial.

Així mateix, han aprofitat aquesta cita per a convidar a l'Alcalde a l'acte de celebració del 75 Aniversari de COMSA que tindrà lloc el pròxim mes de setembre al Palau dels Arts Reina Sofia.

Destacats