L'aplicació mòbil Paiporta Info supera les 600 descàrregues en 10 dies

Guardar

DSC_0649e
DSC_0649e

La nova aplicació mòbil de l'Ajuntament de Paiporta, anomenada Paiporta Info, ha superat les 600 descàrregues en 10 dies. La nova ferramenta està disponible per als sistemes operatius més populars, Android i IOS, i inclou un nou sistema d'alertes d'incidències, notícies, agenda, telèfons d'interès, comerços de la localitat i altres utilitats.

Vore Vídeo

L'aplicació fou presentada aquest dimecres al saló de plens del consistori, en un acte que va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa, Isabel Martín, el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, junt a altres membres de l'equip de govern i la corporació, i un dels responsables de l'empresa desenvolupadora, Enric Yusà.

L'aplicació s'ha posat en marxa a iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, i ha comptat amb la col·laboració dels departaments d'informàtica, comunicació i imatge, i ocupació i comerç.

"Es tracta d'una ferramenta participativa per a fer més estreta i efectiva la relació de la ciutadania amb l'administració local", va explicar l'alcaldessa, Isabel Martín. El seu sistema d'alertes d'incidències, que permet fotografiar desperfectes i geolocalitzar-los per informar als serveis municipals, "ajuda a millorar la localitat i acurta els terminis de resolució de problemes", va afegir el regidor d'Urbanisme, Pep Val.

Des del seu llançament, el passat 15 de juliol, i fins al dia 25 del mateix mes, 619 persones han descarregat l'APP Paiporta Info. Des que va entrar en funcionament, s'ha donat curs a 60 incidències. L'Ajuntament continuarà amb la promoció per a arribar al màxim nombre de persones possible.

Arxivat a:

Destacats