L'Alboraia UD presenta la nova temporada amb una gran festa

Guardar

Alboraya UD
Alboraya UD

L'equip de futbol d'Alboraia va presentar, en un acte multitudinari, totes les categories del club, des de querubins fins als aficionats, passant per benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils, un total de 600 jugadors i jugadores que cada any treballen i competeixen per la seua passió al futbol.

Entre els jugadors i jugadores, també va destacar el gran equip tècnic, gairebé 100 persones formen part del grup de preparadors que cuiden l'evolució de cada un dels membres de les categories del club. Un equip que treballa per ensenyar el futbol com una forma de disciplina i convivència.

Durant l'acte, l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, el president de l'Alboraia UD, José González i el director esportiu, José Vicente Hurtado, van fer entrega d'una placa commemorativa alara jugador del València Club de Futbol, Alberto Gil, que va formar part de l'escola xufera durant tres temporades (Cadet Autonòmic, Lliga Nacional Juvenil i la divisió d'Honor Juvenil).

Com a colofó de la presentació, es va disputar un partit entre el primer equip de l'Alboraia UD i el València CF Mestalla (2a Divisió B), on el resultat va ser 1-2 favorable pel filial del Valencià.

Arxivat a:

Destacats