L’Alaquàs Club de Futbol Sala recapta més de 100 joguets en el seu torneig solidari

Guardar

castell-alaquas
castell-alaquas

La solidaritat és un dels valors que marquen les festes nadalenques. Així ho ha deixat ben patent l’Alaquàs Club de Futbol Sala amb el II Torneig Solidari organitzat conjuntament amb l’Agrupament Escolta Pas de Pi, l’associació Criant i l’Ajuntament d’Alaquàs.

Aquesta és la segona acció solidària posada en marxa en aquest any pel club esportiu ja que fa dos mesos organitzaren una altra activitat per recaptar aliments. Per al president del club, Fabio Ramón Casalucci, “la solidaritat és una peça fonamental per al nostre club, és la que realment marca les nostres accions i anem a continuar realitzant este tipus d’iniciatives”.

Més de 100 xiquets i xiquetes han participat aquest cap de setmana en els més de 40 partits disputats de manera simultània amb un únic objectiu: recaptar joguets a través d’una activitat lúdica i esportiva mostrant la seua cara més solidària. Des dels 8 anys fins els majors d’edat, xiquets, adolescents i joves van oferir la seua millor manera de compartir afició amb els que menys tenen i van oferir al públic assistent un espectacle esportiu on va regnar l’esportivitat, la solidaritat i el bon joc.

El preu de la inscripció no va ser una altra cosa que aportar un joguet nou per un valor mínim de 4 euros. Els joguets recaptats van ser donats a Càrites Interparroquial.

Destacats