L'Ajuntament organitza un sopar per a tots els veïns durant les Festes Majors

Guardar

cena
cena

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Tradicions, Cultura i Foc, ha organitzat una multitudinària sopar de cabasset per a tots els veïnes i veïnes del municipi durant la celebració de les pròximes Festes Majors.

La cita tindrà lloc el divendres 26 d'agost, a partir de les deu i mitja de la nit en El Carrer Major, on es distribuiran taules i cadires al llarg de més de 125 metres, amb capacitat per a acollir a centenars de persones. Els assistents hauran de portar els seus entrepans i l'Ajuntament es farà càrrec dels aperitius.

La Regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche  ha assenyalat que la iniciativa Sopar al carrer Major "es una oportunitat d'ajuntar a tots els paterneros i paterneres en un mateix acte durant les Festes Majors fomentant la germandat entre veïns".

Finalment, enguany, també s'ha recuperat per a festes, el tradicional sopar per a persones majors, que tindrà lloc el dilluns 22 d'agost a les 21 hores en el carrer Ramón i Cajal 12. Els veïns i veïnes interessats hauran de reservar el seu sopar del 16 al 18 d'agost en la cafeteria de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Campament en horari de 10 a 13 hores. El preu de l'entrada serà de tres euros i inclourà l'entrepà i la beguda. A més del sopar, els assistents podran disfrutar de música en directe i ball.

Destacats