L'Ajuntament millora les instal·lacions del Centre Cívic de Terramelar

Guardar

Visita Centro Cívico Terramelar
Visita Centro Cívico Terramelar

L'Ajuntament de Paterna està duent a terme una sèrie d'actuacions al Centre Cívic de Terramelar per optimitzar la utilitat veïnal d'aquest edifici municipal. Entre les millores projectades, destaca la realització d'un mur a la sala polivalent del centre per crear dos espais diferenciats i independents que permetrà la realització d'activitats simultànies sense interferir entre elles.

A més, i amb la finalitat de millorar la connectivitat a Internet dels usuaris, també s'ha instal·lat wifi obert en tot el centre, s'han arreglat els ordinadors existents i s'han posat nous PC en el Telecentre alhora que s'han reparat totes les goteres que hi havia en el sostre.

La regidorA de Sostenibilitat i Atenció a la Ciutadania i també del barri de Terramelar, Eva Pérez ha explicat que “les actuacions al Centre Cívic donen resposta a les diferents demandes ciutadanes que la Junta de Barri de Terramelar ha fet arribar a l'equip de govern socialista”.

Tal com ha indicat la regidora “aquestes millores se sumen a altres treballs que s'han realitzat al barri en aquests últims mesos com la pintura d'embornals contra el mosquit tigre, l'adequació com a pàrquing de l'antiga depuradora de Terramelar, la intensificació de les tasques de neteja i manteniment del barri o la inclusió de Terramelar en l'itinerari de la Línia 140 d'autobús”.

A més, Eva Pérez ha anunciat que perquè els veïns del barri disposen de més espai al Centre Cívic, ha renunciat al despatx que té a l'edifici com a regidora del barri perquè puga ser utilitzat per les mares/pares mentre els seus fills realitzen cursos i/o activitats o utilitzen la biblioteca i, a més, s'ha ampliat l'horari d'obertura de la Llar de Jubilats de Terramelar, que es troba al mateix centre cívic.

Destacats