L'Ajuntament llança una web amb tota la programació de les Festes Majors

Guardar

Web festes
Web festes

Amb motiu de les Festes Majors de Paterna, l'Ajuntament ha dissenyat una microlloc web que arreplega totes les activitats que tindran lloc a partir del 18 d'agost en el municipi.

La web, que compta amb un disseny senzill i intuïtiu, permet consultar la programació per dates o per categories, de manera que els usuaris poden filtrar les seues busques en funció dels seus interessos. Així, la web dividix els actes en musicals, esportius, culturals, infantils, religiosos, festers i activitats relacionades amb el món del foc.

"Un dels grans avantatges d'esta web és que s'adapta al format dels telèfons mòbils, de manera que permetrà tant a veïns i veïnes com a visitants consultar en tot moment i lloc, la programació de les fiestas" hi ha assenyalat la regidora de Tradicions Cultura i Foc, Paqui Periche, que a més ha destacat que “l'aplicació compta amb enllaç a google maps el que permet als ciutadans conéixer el lloc exacte en què es realitzen els eventos".

La web, que pot consultar-se en www.paterna.es/festespaterna, inclou horaris, localització i descripcions dels diferents actes de les Festes Majors.

Arxivat a:

Destacats