L'Ajuntament de Paterna amplia una setmana més el servei municipal de la seua Escola d'Estiu

Amb el nou període d'obertura, L'Escola d’Estiu de Paterna es mantindrà operativa des del 27 de juny fins al 29 de juliol.

Guardar

Escola d'estiu Paterna
Escola d'estiu Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha decidit ampliar una setmana més el servei que presta d'Escola d’Estiu per adaptar-ho a les necessitats de les famílies paterneres.

Amb aquesta ampliació del seu període d'obertura, l'Escola d’Estiu estarà operativa des del 27 de juny fins al 29 de juliol, en lloc de fins al 22 de juliol que estava previst inicialment, convertint-se així l'any que més període de temps s'ofereix aquest servei municipal i atenent així a una reivindicació de les famílies usuàries.

“El nostre objectiu és ajudar a pares i mares a conciliar l’atenció dels seus fills amb el treball, posant a la seua disposició un servei públic accessible des del punt de vista econòmic i el més adaptat possible quant a temps i horaris a les necessitats de les famílies paterneres”, ha afirmat el regidor d'Educació, José Manuel Mora per explicar la decisió d'estendre el temps de prestació del servei.

D'aquesta manera, durant cinc setmanes consecutives, els col·legis Antonio Ferrandis, Villar Palasí, Vicente Mortes, Jaime I i La Font romandran oberts de 09:30 a 13:30 hores perquè els nens i nenes inscrits puguen realitzar les activitats lúdiques i tallers a l'aire lliure que s'han programat, un horari que els pares i mares poden ampliar amb el servei que s'ofereix d’escola matinera (7:30 a 9:30) i escola vespertina (15-17).

A part d'aquesta extensió del servei, una altra de les novetats que presenta aquest any l’Escola d’Estiu de Paterna és la rebaixa en el preu de la matricula, que en alguns casos pot aconseguir fins a un 33% menys respecte als preus de l'any passat.

Destacats