L'Ajuntament d'Alboraia comença les obres de manteniment en els seus col·legis públics

Guardar

Colegio público Alboraya
Colegio público Alboraya

L'Ajuntament d'Alboraia, en col·laboració amb la brigada de l'empresa de gestió urbanística i serveis d'Alboraia, *Egusa, ha aprofitat les vacances estivals dels més petits per posar a punt, mitjançant tasques d'arranjament i millora, diversos col·legis públics del municipi.

Els primers treballs de reparació ja han començat en el Col·legi Públic Ausias March, el més antic del poble. La Conselleria Valenciana ha procedit a la reparació dels banys del col·legi mentre que, el Consistori, per la seua banda, està duent a terme tasques de pintura, tant a l'interior com en l'exterior de l'edifici, així com activitats de manteniment pertinents.

L'adequació de l'escola pública de la Patacona i del col·legi Cervantes continuará a la fi de "les escoletes d'estiu" que, en aquest moment, estan tenint lloc en les seues instal·lacions. Una vegada els alumnes acaben les classes estivals es reprendran les actuacions de neteja i sosteniment, així com, la revisió de xarxes elèctriques, la col·locació de noves fonts, el manteniment dels patis i pistes d'esbarjo, la reparació de lampisteria i el perfeccionament de l'aspecte, interior i exterior, dels edificis.

Arxivat a:

Destacats