L'Ajuntament condiciona el paviment del pavelló municipal després de més d'una dècada d'ús

Guardar

parquet pabellón deportivo 2
parquet pabellón deportivo 2

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea d'Esports, ha reparat i adequat el sòl del pavelló de la Ciutat Esportiva Municipal amb l'objectiu d'oferir als usuaris una instal·lació adequada per a la pràctica, segura i de qualitat, de les diferents disciplines esportives que allí es realitzen.

Aquesta actuació, en la qual el consistori ha invertit 28.375,47 euros, s'ha dut a terme sobre la pròpia tarima flotant de fusta, que estava molt vella, danyada i deteriorada. I és que, tal com explica el regidor d'Esports, José Manuel Mora, “la tarima del pavelló va ser instal·lada fa 13 anys sense que, en els últims anys, i malgrat l'antiguitat i de l'ús diari intensiu al que és sotmesa, l'anterior executiu del PP hagi dut a terme sobre ella cap tipus de reparació o tractament específic”.

Referent a això, Mora ha assegurat que amb aquesta intervenció l'Equip de Govern socialista busca millorar la pràctica esportiva de tots els/as esportistes paterneros/as que fan ús d'aquesta sala recuperant les seves característiques i prestacions originals. “Estem dotant al pavelló d'un paviment amb un amortiment apropiat que, sens dubte, disminuirà el risc de lesions”, ha puntualitzat.

Els treballs de millora, que el consistori recepcionará matí i que han finalitzat abans del previst, s'han desenvolupat en cinc etapes i han consistit en l'acoltellat, vernissat i marcatge de pistes del pavelló. Primer s'ha decapat el vernís existent, mitjançant diverses passades de màquines lijadoras per a l'eliminació de celles en la fusta i afinar les ralladuras. Posteriorment, i després del corresponent aspirat de la pols i els residus resultants, s'han donat tres capes de vernissat amb un vernís a l'aigua homologat per diverses federacions esportives i que compleix amb les propietats esportives sobre lliscament. Finalment, s'ha vibrat la tarima amb escata de 220 i s'han marcat els camps esportius de bàsquet, futbol sala i handbol, incloent macizado de zones de básquet.

Així mateix, Mora ha assenyalat que, actualment, són molts els clubs locals que juguen i entrenen en aquesta instal·lació, en referència, entre uns altres, al Nou Basquet Paterna, al Club de Gimnàstica Rítmica Torrepaterna o al Club de Ball Pedra Escrita.

De la mateixa manera, ha recordat que aquesta intervenció se sumeixi a moltes altres que s'estan duent a terme en el municipi des de l'Àrea d'Esports com la reposició de la gespa artificial dels camps de futbol, la reforma de la piscina municipal de la carretera de Manises o “El nostre objecte és oferir a tots els veïns i veïnes de Paterna unes instal·lacions esportives adequades i de qualitat perquè els ciutadans puguin practicar esport en les millors condicions i amb les majors garanties”, ha conclòs Habita.

Destacats