L'Agrupació Veïnal de Mislata celebra la seua XX Setmana Cultural

Centenares de vecinos disfrutaron un año más de la tradicional Noche de las tortillas y la Noche de Convivencia en el patio del colegio E

Guardar

Noche de convivencia Agrupación Vecinal-2
Noche de convivencia Agrupación Vecinal-2

L'Agrupació Veïnal de Mislata ha conclòs una nova edició, la XX, de la Setmana Cultural del Veí. Del 27 de juny al 3 de juliol no han faltat els actes culturals, lúdics, esportius i gastronòmics en els quals participen centenars de socis d'aquest nombrós col·lectiu.

La primera gran cita es va haver de suspendre per la pluja. Dijous passat, l'Agrupació Veïnal no va poder celebrar la seua ja clàssica gala benèfica "Mira qui balla a Mislata" per les inclemències meteorològiques, si bé han pogut gaudir de tota la resta de la programació.

Sortides culturals a l'Albufera i a la Serra d'Espada, tornejos de parxís i dòmino i les dues nits més multitudinàries, la de les truites i la de convivència, en la qual cuinen 1.200 racions d'arròs amb fesols i naps. Les dues nits es van celebrar al pati del col·legi El Cid i comptarà amb una multitudinària assistència de socis. A més dels mateixos sopars, les vetllades van comptar amb l'actuació musical de la Flekys Band, Cuarentayuna Universitària de València i l'actuació del Duo Maquineta.

Destacats