Saluda de l'Alcalde de Xirivella per a les Festes 2018

Guardar

ricard_2017
ricard_2017

Del Barri de la Llum i Vicentica la Serrana a Sant Ramón, de Samarra a Alqueries i la Closa, Xirivella torna a estar de festa. Una festa que és també un temps especial per a la convivència i la participació veïnal. Un temps per compartir carrers i places, per celebrar els lligams que ens uneixen amb el passat i treballar en la projecció cap al futur d'una Xirivella millor.

Una festa que és de tot un poble, de persones grans i menudes, autòctones i nouvingudes, que beu en la tradició i en l'estima al poble de Xirivella i en la devoció de les diferents clavaries. Unes festes marcades per la celebració dels 25 anys de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella que es colarà en la programació d'actes com un xicotet avanç dels nassos rojos que vindran al novembre.

Una festa per a una Xirivella que és viva i activa. Una festa per a una Xirivella amable, que és tradició i és pallassa. Una Xirivella que és professional i és comerç. Una Xirivella que és violeta i de tots els colors de l'Arc de Sant Martí. Xirivellers i xirivelleres, bones festes!

Destacats