La Policia Local de Xirivella deté a un delinqüent que va atracar una persona discapacitada

En la intervenció policial es van confiscar de 562 euros i dos telèfons mòbils, aquests últims havien sigut robats feia uns dies a València

Guardar

Policia Local de Xirivella
Policia Local de Xirivella

La Policia Local de Xirivella va detindre dissabte passat a un delinqüent que havia atracat a un home que pateix una discapacitat psíquica. Els fets van ocórrer entorn de les 6.30 del matí, quan la Policia Local va rebre la trucada d'una testimoni que havia presenciat el robatori. Segons aquesta persona, l'atracador havia eixit corrent per Camí Nou i acabava de pujar a l'autobús. La ràpida actuació dels agents va permetre detindre l'autobús i, amb les dades aportades per la testimoni, identificar a l'autor, al qual se li van confiscar dos telèfons mòbils i 562 euros dels quals no va saber justificar la seua procedència.

Posteriorment s'ha comprovat que es tracta d'un delinqüent habitual amb diversos antecedents. En una labor conjunta amb la Policia Nacional, a través dels telèfons mòbils confiscats s'ha pogut saber que aquests es corresponien amb dos robatoris que havien sigut denunciats dies abans a València, amb el que en aquesta actuació s'han pogut esclarir dos furts més.

Vicent Sandoval, regidor de Policia Local i Seguretat Ciutadana assegura que “actuacions com aquestes demostren la professionalitat de la nostra Policia Local, moltes vegades injuriada injustament. Els nostres agents estan fent una bona faena en benefici de la ciutadania per a aconseguir una ciutat segura”.

QUASI QUATRE QUILOS DE MARIHUANA

Fa unes setmanes, la Policia Local de Xirivella també va tindre una important actuació en confiscar-se de 3,96 quilos de marihuana. Els fets van ocórrer al carrer Mestre Palau, quan una patrulla estava fent les labors de vigilància habituals i es van trobar amb tres homes, un d'ells tenia un comportament fugisser i portava una caixa que desprenia una forta olor de marihuana. En observar aquests indicis, els agents van parar a aquesta pe

 

Arxivat a:

Destacats