València Extra s'incorpora a l´ACST amb una aposta clara pel teixit empresarial de Torrent

Guardar

acst-torrent
acst-torrent

L'ACST és l'associació de comerciants i serveis de Torrent i compta amb més de 200 associats. València Extra se sumisca a l'ACST com a col·laborador en la seua clara aposta per la defensa i la potenciació de tot el teixit empresarial de la nostra terra. Torrent és tot un referent en empreses, comerços, serveis amb tradició així com una intensa activitat cultural.

Des del llançament de València Extra ja hem comptat amb Torrent i a més a partir d'ara ens anem a acostar molt més a la seua gent, les seues associacions, les seues falles, els seus regidors i com no, la seua intensa activitat empresarial.

L'ACST naix en 1984 amb l'objectiu de potenciar i professionalitzar les empreses de la ciutat de Torrent fomentant la cultura de l'associacionisme i convidant a l'empresari associat a solucionar els seus problemes i necessitats a través de la nostra entitat.

L'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent ofereix un concepte innovador d'associació professional que cobreix un buit existent en la nostra ciutat i que treballa sobre un model de consultoria de serveis que proposa respostes professionals als seus associats amb independència del sector empresarial al qual pertanguen.

Novament València Extra segueix el seu pla d'expansió i creixement seguint una de les clares línies de la fundació, apostar pels valors de la nostra terra, la nostra gent, la nostra cultura i també el nostre teixit empresarial.

Destacats