Torrent tindrà una celebració del 9 d'Octubre ajustada a les circumstàncies

L'Ajuntament de Torrent farà una ofrena a la senyera i una xicoteta celebració en un dia "tan important per als valencians"

Guardar

Alcalde de Torrent
Alcalde de Torrent

Finalment Torrent sí que celebrarà el dia de tots els valencians, tot i la pandèmia que està afectant la societat. No obstant això, l'alcalde de Torrent Jesús Ros, ha assenyalat que "serà un acte molt diferent del que estan acostumats". Encara que la situació epidemiològica no siga la més recomanable "farem una discreta celebració a l'Ajuntament com a torrentins, valencians i espanyols en una festa tan important per a nosaltres".

Aquestes declaracions van en concordança amb la realització d'un esdeveniment discret, curt i emotiu, però "no deixar de celebrar un dia tan marcat per als valencians".

Els actes que s'han acordat celebrar el 9 d'octubre són la declaració institucional fent referència a la celebració, en el mateix Ajuntament. "No es farà res al carrer", ha amontillat l'alcalde de la localitat. Seguidament, Jesús Ros donarà unes paraules d'agraïment i farà un discurs per als que acudisquen a l'acte. No es tractarà d'una gran festa, a soles els representants, fent un "acte íntim".

A més, es pretén fer una ofrena a la senyera, posant-li una corona de llorer "si és possible", explica l'alcalde. Per últim, l'edil ha destacat que en total, l'acte no durarà més de 15-20 minuts, ja que són conscients de la situació actual. "Precisament, el que hem d'evitar són les aglomeracions, que és la principal arma d'aquest virus: els contactes socials". Però, Piles no podia deixar passar el dia sense fer res: "cal fer una cosa en un dia tan especial com per a nosaltres".

Destacats