Torrent s'omple de trasllats i processons durant el Dimarts Sant

Les germandats Ecce-Homo, Flagel·lació del Senyor i Crucifixió celebren els seus trasllats

Guardar

Martes Santo7
Martes Santo7

Els tambors i les cornetes van omplir els carrers de Torrent en la nit del Dimarts Sant. Centenars de confrares van participar en els nombrosos trasllats i processons que es van realitzar, congregant a un gran nombre de veïns i veïnes. El punt de partida el va donar la germandat de l'Ecce-Homo, que va iniciar el seu trasllat en la parròquia de Sant Luís Bertrán fins a arribar a Muntanya Sión, en companyia de les germandats Santa Sopar, Jesús de Medinaceli i Santa Faç. De la mateixa parròquia, però amb diferent recorregut i a diferent hora, la germandat de la Flagel·lació del Senyor va realitzar el seu trasllat, acompanyat de les germandats Oració de l'Hort, Jesús davant El Sanedrín i Descendimiento de la Cruz, on també va participar la Reina de lEncontre i Àngel de Resurrecció, María Silla Mora.

D'altra banda, la germandat de la Crucifixió del Senyor va realitzar el seu trasllat, acabant a la Casa Museu i a més, acompanyada per la banda de cornetes i tambors Clau de Sol de Manises. A més es van celebrar el trasllat del Crist de la Bona Mort, que va començar amb un Viacrucis en la parròquia de l'Asunción; i el trasllat de les Tres Creus, amb la participació de les germandats Negacions de Pedro, Diví Costat i Vera Cruz. També es van realitzar la processó de les Set Paraules, amb Jesús Nazareno i Sant Sepulcre; i la dels Set Dolores de la Verge. Per a tancar la programació del Dimarts Sant, la germandat de les Set Paraules i el Crist del Perdó va realitzar la seua tradicional processó penitencial “El Crist del Perdó”.

Encontre de la Verónica

Aquesta nit es podrà seguir en directe, a partir de les 22 hores, l'Encontre de la Verónica, en un programa especial de Setmana Santa a través del canal de Youtube i pàgina de Facebook Ajuntament de Torrent.
Destacats