Torrent reforçarà la presència policial en la Nit de Nadal i la Nit de cap d'any

S'han interposat 1.206 denúncies per no portar mascareta i 87 per no respectar el toc de queda

Guardar

Coche policía local Torrent
Coche policía local Torrent

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha fet balanç, aquest matí, de la situació epidemiològica de la ciutat. "En aquests moments, ens trobem per sota de la mitjana de la Comunitat Valenciana, però per damunt de la mitjana espanyola". "És cert que hem tingut moments millors, però el que tenim clar és que des de l'Ajuntament informem la ciutadania de la situació de Torrent cada vegada que s'actualitzen les dades, és a dir, els dimarts i els divendres".

Ros preveu que gener tampoc serà un mes fàcil perquè "sempre que hi ha hagut dies festius, els casos de coronavirus han tornat a pujar". No obstant això, ha apel·lat a la ciutadania perquè es complisquen amb les mesures sanitàries imposades. Per això, "reforcem la presència de la Policia Local en la Nit de Nadal i, en major mesura, en la Nit de cap d'any perquè és una nit en la qual hi ha més mobilitat".

Així, l'alcalde de Torrent també ha explicat que el major nombre de multes que es continuen posant és per no fer ús de la mascareta. En aquest sentit, ha fet una crida a la responsabilitat perquè només, entre tots, "eixirem d'aquesta situació". Amb més detalls, la Policia Local de Torrent ha interposat 1.206 denúncies per no portar mascareta; 87 per no respectar el toc de queda; i 60 als locals d'hostaleria i restauració per superar l'aforament màxim permés, servir en barra, utilitzar pipes o permetre el ball.

Així mateix, s'han posat 67 denúncies per fumar sense respectar la distància de seguretat i tan sols 6 denúncies per festes privades en les quals se superava el nombre de persones permés i no es guardaven les mesures de prevenció.

Jesús Ros ha volgut destacar la gran labor preventiva i de divulgació de les normes de la Policia Local. En aquest sentit, ha ressaltat que "quan es posa una denúncia és perquè s'ha incomplit la normativa de manera reiterada".

Destacats