Torrent recapta més d'11.000 € durant l'acapte contra el càncer

Guardar

Cuestación-torrent
Cuestación-torrent

Els torrentins i torrentines són unes persones solidàries i ho han demostrat, una vegada més, en l'acapte que, com cada any, organitza l'Associació Contra el Càncer de Torrent. Durant els dies 12 i 13 d'abril es va aconseguir superar la meravellosa xifra d'11.000 euros, que seran íntegrament destinats a la lluita contra aquesta malaltia. En la iniciativa va participar la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Torrent, les col·laboradores i voluntàries, les comissions falleres, la Junta Central Fallera, la Reina de la Trobada i les seues cambreres, la Federació de Moros i Cristians, la Musa de la Música de la Unió Musical, l'Associació Tècniques Orientals, Cors Oberts, ARTIC, Associació Andalusa, l'Associació d'Extremenys i l'Associació de Castella-la Manxa.

A més d'aconseguir una fantàstica recaptació durant l'acapte, la Junta Local de la AECC ha rebut recentment diferents premis per la seua gran labor, esforç i dedicació. En aquest cas han obtingut un reconeixement per la recaptació de tot l'exercici de 2018, que va ser de 100.691,21 €, convertint a la ciutat de Torrent en la segona localitat de la província de València que més va recaptar. Igualment se'ls ha fet lliurament d'un esment especial per l'increment de 16.514,96 € en relació amb els resultats econòmics obtinguts en la campanya anterior.

Les activitats organitzades per l'Associació Contra el Càncer de Torrent continuen i durant el mes de maig es realitzarà una campanya escolar per tots els centres educatius de la ciutat. També el dia 16 a les 16.30 h hi haurà una xarrada a casa de la Dóna per a informar sobre el càncer de pell; una activitat que es completarà amb la Unitat Mòbil, el dia 22. D'altra banda, el dia 7 de juny es realitzarà el tradicional sopar benèfic, que tots els anys reuneix un gran nombre de persones de tota la societat torrentina. A aquesta programació se suma la carrera i marxa contra el càncer, que enguany tindrà lloc el 21 de setembre.

Destacats