Torrent promociona el consum en el comerç local durant les festes de Nadal

La iniciativa ‘100% amb el comerç de Torrent’ està composta d'una sèrie d'actuacions de promoció i suport al comerç i l'hostaleria local

Guardar

Luces Navidad-5
Luces Navidad-5

L'Ajuntament de Torrent i l'empresa municipal IDEA’T han posat en marxa una sèrie d'actuacions de promoció i suport al comerç i l'hostaleria local -com a part del projecte ‘100% amb el comerç de Torrent’- perquè la campanya de Nadal siga un èxit, de manera que aquestes accions contribuïsquen a fomentar en la ciutadania el consum en els establiments de la ciutat, a més de visibilitzar-los i valorar els productes i serveis que aquests ofereixen.

‘Comerç de proximitat, aliments de qualitat’

El xicotet comerç d'alimentació de Torrent es prepara per a posar a la disposició dels seus clients els millors productes, de cara a les celebracions nadalenques, amb la quarta edició de la campanya ‘Comerç de proximitat, aliments de qualitat’. Aquesta iniciativa pretén incentivar el consum sobre la base dels avantatges que té comprar en els establiments de proximitat, ja que ofereixen productes frescos, de temporada i, especialment, elaborats de manera artesanal. Així mateix, en comprar en els comerços d'alimentació que formen part d'aquesta iniciativa, els clients participaran en el sorteig de tres cistelles de Nadal -valorades en 300 euros cadascuna- o un dels 20 premis de 50 euros per a gastar en aquests establiments.

"Fent costat als comerços de proximitat, fem costat a l'economia local, respectem el medi ambient, consumim productes de gran qualitat, cuidem de la nostra salut i rebem un tracte amable i personalitzat. Tot són avantatges. A més, els xicotets comerços també ens ofereixen serveis per a la nostra comoditat, com la possibilitat de fer comandes per WhatsApp o altres mitjans digitals, o el servei a domicili", explica Marina Olivares.

El sorteig ‘100 de 100’

Nadal també és un període important per a les vendes en el sector d'hostaleria i, per això, el consistori ha volgut secundar-lo especialment amb la iniciativa "100 de 100", que consisteix en un sorteig de 100 premis de 100 euros per a gastar en els locals d'hostaleria i restauració del municipi que formen part d'aquesta campanya. El sorteig es realitzarà el pròxim dia 6 de gener de 2021 i en ell participaran els clients que hagen consumit en aquests establiments durant el període nadalenc, els quals podran gaudir d'aquest premi fins a març de 2021.

‘Targeta +25’

Després de l'èxit de la primera fase, en la qual es van posar en circulació targetes amb un valor acumulat de 250.000 euros, el consistori ha iniciat els tràmits per a dotar a la iniciativa amb 100.000 euros més, la qual cosa suposaràun consum per valor de 500.000 euros en els establiments de Torrent.

A més, per a ajudar els consumidors a decidir quins regals comprar i on comprar-los, IDEA’T crearà en el seu compte de Facebook l'apartat ‘Regals de Nadal a Torrent’, on s'exposaran multitud de propostes elaborades pels comerços de la ciutat per a regalar a pares, mares, amics, germans, xicotets, majors, etc.

Il·luminació especial de Nadal

A més, mentre realitzen les seues compres, els veïns i veïnes de Torrent podran gaudir d'un enllumenat especial que, enguany, arriba a més espais de la ciutat. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha volgut reforçar la il·luminació per a animar l'ambient, generar il·lusió, fer més agradable l'experiència de compra dels clients i donar protagonisme als establiments i comerços del municipi, que també decoraran els seus aparadors amb cura i dedicació per a poder resultar ser els guanyadors del concurs d'aparadors que convocarà IDEA’T –en el qual, també, tres dels ciutadans que voten a l'aparador que més els agrade tindran l'opció de guanyar 100 euros per a gastar en el comerç local-.
Destacats