Torrent presenta la primera edició del concurs de preguntes i respostes ‘Qui sap més?’

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els ciutadans coneguen més la història i el patrimoni cultural del municipi

Guardar

Foto_Concurso_QSM
Foto_Concurso_QSM

L'Ajuntament de Torrent impulsa la primera edició del concurs de preguntes i respostes 'Qui sap més?', la qual estarà dirigida als membres de les comissions falleres del municipi i, a més, oferirà a la ciutadania un espai comú d'entreteniment per Nadal. "L'objectiu d'aquesta iniciativa és conéixer més la nostra ciutat i la seua història, difondre i promoure el valor del nostre patrimoni i els nostres recursos culturals" explica la regidora de cultura, Susi Ferrer.

El concurs es dividirà en quatre programes diferents -que s'emetran a partir del 26 de desembre en les xarxes socials de l'Ajuntament- i en cadascun d'ells s'enfrontaran dos equips, formats per sengles concursants, a manera de semifinal. Per tant, els conjunts que resulten vencedors en aquests encreuaments passaran a la gran final. D'aquesta manera, els guanyadors de cada semifinal s'emportaran quatre entrades per a l'auditori, mentre que l'equip finalista obtindrà dues targetes +25 amb 50 euros cadascuna i el campió altres dues targetes +25 amb 100 euros per a gastar en el comerç local.

Així mateix, el funcionament dels enfrontaments serà el següent: els equips participants hauran de respondre a quatre preguntes, compostes per quatre possibles respostes, en un temps de trenta segons per pregunta; i després es realitzarà una pregunta final, en la qual hauran d'accionar un polsador per a respondre abans que els seus rivals. A més, les respostes de la primera ronda que s'encerten al primer intent sumaran 30 punts, mentre que al segon intent la suma serà de 10 punts. Per part seua, l'equip que encerte la pregunta final s'embutxacarà un total de 60 punts menys el nombre de segons que hagen transcorregut fins a la seua resposta.

El termini d'inscripció per a 'Qui sap més?' estarà obert fins al pròxim 9 de desembre, que serà la data límit per a efectuar el registre, i s'haurà de realitzar mitjançant un missatge al correu cultura@torrent.es.

Destacats