Torrent participa en la primera trobada d'alcaldes del programa Intelligent Cities Challenge

Guardar

torrent
torrent

La ciutat de Torrent va ser triada al juliol per la Comissió Europea per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge al costat d'altres 100 ciutats de tot el món. Es tracta d'una gran notícia per a la capital de l'Horta Sud, ja que li permetrà millorar qualitat de vida de la ciutadania, el medi ambient, la resiliència de la ciutat enfront de catàstrofes o pandèmies i l'eficiència energètica per a minimitzar la petjada de carboni.

Així, el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va participar ahir a la vesprada, acompanyat de la regidora de Comunicació, Susi Fererr, i el cap de l'àrea de Modernització, Manuel Herrero, en la primera reunió telemàtica entre alcaldes per a posar en comú el projecte i compartir experiències.

Quant a la primera directriu, a través de l'activitat física i l'envelliment saludable es generarà un pla estratègic que promocionarà la pràctica esportiva i la inclusió social a través d'aquesta tècnica. I d'altra banda, la segona línia inclou el procés de digitalització dins dels serveis públics. En aquest punt, l'edil ha remarcat que a causa de la situació actual generada per la Covid-19, "s'ha vist clara la necessitat d'apostar per un desenvolupament digital en tots els sectors: educació, salut, mobilitat, etc. I això mateix és el que l'Ajuntament ja havia posat en marxa anteriorment a la pandèmia, per la qual cosa continuarem treballant de la mà del programa Intelligent Cities Challenge per a convertir la nostra ciutat en un espai segur, innovador, intel·ligent i que respecte el medi ambient".

Seleccionada entre 130 candidatures de 192 ciutats de 20 països de la Unió Europea i el Regne Unit, amb aquest projecte Torrent es posiciona al costat de grans capitals com Madrid o amb un gran nivell innovador com és Singapur.

Destacats