Torrent gaudeix amb activitats per a tots els gustos

Moros i Cristians, carreres per la muntanya, falles, tallers, òpera... l'atractiu d'aquest cap de setmana

Guardar

moros
moros

Per a tots els públics i gustos. Este cap de setmana Torrent està plagat d'activitats per als amants de 'no quedar-se a casa'. Falles, moros i cristians, òpera, tallers i jocs per als més xicotets, carreres per la Serra de Perenxisa...

Amb esta agenda plena es pot començar esta nit acudint a la Gal·la homenatge del 40 aniversari de l'elecció de la primera fallera major infantil de Torrent. Des de Junta Local Fallera s'ha organitzat en l'Auditori un acte en el qual estan convidades totes les representants que han ostentat el càrrec des de la seua creació, es confia que acudisquen quasi totes, ja que al llarg de la gala s'han preparat diverses sorpreses i projeccions per al gaudi dels presents.

Malgrat tranuitar el divendres amb l'acte de Junta Local, el dissabte a partir de les deu del matí es pot acudir a l'Entre Ambiental El Vedat amb tal de gaudir del Mercat de la Terra en el qual es poden adquirir fruites, hortalisses, postres, begudes i productes locals per als amants de l'ecològic.

Després de passar una estona pel Mercat de la Terra es pot acudir a veure l'Entradeta de Moros i Cristians, que tindrà lloc a les 12 hores des de Mont-Sió fins a la Torre. Totes les comparses i filades de la ciutat de Torrent participaran per a celebrar el 'Mig Any'. Una vegada acabat l'espectacle, al voltant de les 14.00 hores, en el Parc Central tindrà lloc el menjar de germanor per a tots aquells que s'acosten a la Carpa de la Federació de Moros i Cristians. Ja a la nit, abans del sopar, tindrà lloc l'acte de comiat dels Càrrecs del 2016 i es presentaran els nous càrrecs per a este 2017. Després d'açò i fins que el cos aguante tots gaudiran amb l'orquestra Génesi.

Per a tancar l'últim dia de la setmana, els amants del running estan cridats a la carrera per la Sierra Perenxisa, en el Càmping de la Piràmide, a partir de les 9 del matí en la qual començarà la primera de les modalitats que consta de 21 km D+1000 i a partir de les 10 eixiran els de la segona modalitat, la 12 km D+350.

La vesprada del diumenge serà una mica més relaxada. Dues activitats centraran l'atenció en l'Auditori. A partir de les 18 hores, els amants de l'òpera tenen una cita amb les Noces de Figaro de W.A. Mozart. L'obra, d'una hora de durada, farà les delícies de tots els públics doncs l'adaptació està protagonitzada per grans solistes valencians i pretén acostar el món de l'òpera als més xicotets i adolescents principalment. L'altra de les cites és a partir de les 18.30 hores amb la Gala del 75 aniversari de la Falla de la Plaça, després d'este acte homenatge no solament a la seua falla sinó al món faller torrentí, tindrà lloc un sopar per a tancar les celebracions.

Destacats