Torrent facilita la inserció de catorze aturats de llarga duració durant sis mesos

Guardar

Desempleados de larga duración trabajan para el Ayuntamiento de Torrent
Desempleados de larga duración trabajan para el Ayuntamiento de Torrent

L'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb IDEAT, ha permés la incorporació al món laboral de catorze persones durant sis mesos gràcies al programa EMCORP 2020. El programa EMCORP 2020 està dirigit a facilitar la inserció en el mercat de treball a persones aturades de llarga duració amb la finalitat que incrementen la seua experiència laboral mentre executen obres i serveis d'interés general i social per a la ciutat. En aquest sentit, la regidora d'Igualtat, Marina Olivares, destaca la importància d'aquesta mena de programes, ja que "és prioritari en aquesta situació d'incertesa econòmica, a causa de la pandèmia, que treballem per la inserció laboral de persones desocupades que, al seu torn, ens ajuden en el treball del dia a dia del consistori i de millora contínua de la ciutat".

Per això, aquestes persones es van integrar en diferents departaments municipals per a millora d'espais en via pública, retoc de la pintura i la senyalització viària, reforç d'atenció a les víctimes de violència de gènere, suport d'atenció a persones en serveis socials i suport a l'arxiu municipal. Els perfils seleccionats per a tal fi van ser: tres administratives, dues treballadores socials, un integrador social, quatre peons de pintura, un oficial pintor, dos oficials i un peó d'obra.

El projecte EMCORP 2020, promogut per LABORA (Servei d'ocupació i formació) en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent i IDEA’T, està finançat amb fons del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i ha estat actiu al llarg dels últims sis mesos fins al dia de hui.

Destacats