Torrent es prepara per a una XII Edició de la Sant Silvestre Solidària virtual

La carrera se celebrarà per primera vegada de manera virtual a causa de les circumstàncies sanitàries i la recaptació obtinguda es destinarà al punt d'aliments

Guardar

IMG-20201201-WA0036 (1)
IMG-20201201-WA0036 (1)

La Fundació Esportiva Municipal impulsa la XII Edició de la Sant Silvestre Solidària de Torrent, que se celebrarà per primera vegada de manera virtual a causa de les circumstàncies sanitàries i destinarà la recaptació obtinguda per al punt d'aliments. "La Sant Silvestre sempre ha destacat per ser una carrera especial i molt esperada pels torrentins i torrentines, i ara més que mai necessitem aquestes iniciatives que fomenten l'esport i ens uneixen com a comunitat a través de la solidaritat", destaca la regidora d'esports, Susi Ferrer.

Per tant, enguany la dinàmica de la carrera, que compta amb la col·laboració de GD Esport, era diferent i del 18 al 28 de desembre –tots dos dies inclusivament- els participants podran córrer quan vulguen i on vulguen, després de realitzar la inscripció i descarregar el seu dorsal a través de la web www.cronorunner.com, sempre que respecten les indicacions sanitàries. D'aquesta manera, els corredors hauran de descarregar l'APP de Wikiloc i recórrer una distància mínima de 1500 metres pel trajecte que trien dins del terme municipal de Torrent, després de la qual cosa hauran d'enviar els resultats obtinguts en l'aplicació al correu virtualrunning@cronorunner.com.

El termini d'inscripció estarà obert fins al pròxim dia 15 de desembre i la quota de participació és de tres euros per persona, de manera que les primeres cinc-centes inscripcions rebran una samarreta i un capell de Papà Noel. A més, els participants entraran en el sorteig de diversos premis -que podran ser acumulats per una mateixa persona-:

- Sorteig nº1: Després d'enviar els seus resultats a l'adreça virtualrunning@cronorunner.com juntament amb les seues credencials, els participants entraran en el sorteig de dues targetes regal per valor de 120 i 80 euros.

- Sorteig nº2: Per a participar, una vegada adjuntats els resultats, els corredors hauran de fotografiar-se en el recorregut triat amb la samarreta i el capell commemoratius i pujar la imatge a Facebook i Instagram amb l'etiqueta #fotosantsilvestreTorrent2020, així com el nom, els cognoms i el número del dorsal en la descripció. El participant amb més 'likes' rebrà una targeta regal per valor de 120 euros per a gastar en els comerços de Torrent, mentre que el segon serà premiat amb una targeta per valor de 80 euros.

- Sorteig nº3: Per a aquest sorteig, les persones que vulguen participar hauran de fotografiar-se disfressades i pujar la imatge a Facebook i Instagram amb l'etiqueta #disfressessantsilvestreTorrent2020 i el nom, els cognoms i el número de dorsal en la descripció. Igualment, el participant amb més 'likes' obtindrà una targeta regal per valor de 120 euros i el segon una per valor de 80 euros.

- Sorteig nº4: Totes les persones inscrites en la prova entraran en el sorteig de dues tauletes, per la qual cosa també podran optar a aquest premi aquelles que s'hagen inscrit per a aportar la seua ajuda, però no hagen participat en la carrera.

Destacats