Torrent es prepara per a córrer per la Serra Perenxisa

El pròxim 29 de gener se celebra la carrera en la qual participaran mig miler de corredors en plena naturalesa

Guardar

carrera-serra-perenxisa
carrera-serra-perenxisa

Diumenge que ve 29 de gener Torrent acull la VI edició de la Carrera X Muntanya Serra Perenxisa. Un esdeveniment organitzat per la Fundació Esportiva Municipal i el club Arrandemont que acollirà al voltant de mig miler de participants que combinen esport i naturalesa en un matí diferent. Les inscripcions, que tenen un límit de 500 participants, poden realitzar-se fins divendres que ve 27 de gener a través de la seua pàgina.

La carrera, l'eixida de la qual s'estableix en el càmping de la Piràmide, consta de dos recorreguts. El primer format per 21 quilòmetres i un desnivell d'1.000 metres que s'iniciarà a les 09.00 hores i comptarà amb les categories: absoluta, veterana, màster, majors de 60 anys i local. El segon o carrera de promoció consta de 12 quilòmetres i un desnivell de 350 metres i inclou les categories: absoluta, veterana, màster, local i cadet.

Tots els participants rebran una borsa del corredor amb una samarreta i un tubular de coll. A més, este dissabte 21 de gener està previst un entrenament perquè tots aquells interessats puguen conéixer la zona i preparar-se millor organitzada per Arrandemont i Objectiu Finís. Per a estar al dia i seguir tota la informació de la carrera s'ha habilitat una pàgina en facebook "Carrera X Muntanya Serra Perenxisa" on es publiquen totes les novetats i canvis que puguen realitzar-se. "Es tracta d'una oportunitat per als amants del running i la naturalesa, per a practicar esport amb unes vistes diferents i privilegiades dels nostres espais naturals", explica la regidora d'Esports, Nadia Marín.

Destacats