Torrent’ em-plaça celebrarà una jornada de debat obert

El pròxim 31 de gener la sala Cívica de l’Antic Mercat acollirà aquesta sessió que presentarà les conclusions de les jornades sobre el centre històric

Guardar

desayuno
desayuno

L'ajuntament de Torrent ha celebrat l'habitual trobada amb els mitjans. Una reunió en la qual han estat presents el grup d'arquitectes TAUT Centre Històric juntament amb la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat on han manifestat la celebració d'una jornada de debat obert sobre el projecte Torrent'em-plaça. Una sessió que tindrà lloc dimarts que ve 31 de gener a les 17.30 hores en la sala Cívica de l'Antic Mercat.

La jornada acollirà les principals conclusions del projecte que té com a propòsit donar a conéixer, conservar i activar el casc antic de la ciutat i que va acollir el passat mes de novembre unes jornades multitudinàries. Com ha assenyalat Vicent Meseguer, membre de TAUT CH, "es tracta de conscienciar al ciutadà i d'evolucionar el centre històric a través de les propostes de tots els torrentins i torrentines". Així ho ha ratificat també la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, que ha indicat que "dins del procés de rehabilitació del casc antic la participació dels veïns i veïnes és fonamental, volem escoltar la seua veu i les seues opinions per a millorar el patrimoni comú".

Després d'un període d'anàlisi i reflexió, en aquesta jornada de debat es pretén definir quins són les millors estratègies per a revalorar i dotar de dinamisme allò que ens envolta. Manolo Ros, arquitecte pertanyent al projecte TAUT CH ha recalcat també en la trobada amb els mitjans que "la participació ciutadana és imprescindible i que les seues idees són importants". D'esta manera, es convida a tots aquells veïns i veïnes a la jornada dimarts que ve així com a participar amb les seues propostes i inquietuds a través de la bústia habilitada en l'Antic Mercat o enviar-les a través del correu electrònic debatejornadasch@gmail.com

 

Seminari d'inversions per als agraciats de la loteria

D'igual manera s'ha recordat que demà dijous 26 de gener la Casa de la Cultura de Torrent acollirà el seminari 'Una inversió responsable amb el futur', destinat principalment als agraciats amb el gros en la loteria del Xiquet; de 10,00 a 14.00 hores s'impartiran sis sessions per professionals amb coneixements especialitzats en l'àrea. Com ha indicat el regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos "es tracta d'una jornada per a reflexionar i realitzar una gestió responsable del premi".
Destacats