Torrent diu no a la violència contra les dones

La jornada de hui ha estat marcada per l'emotiu acte en memòria de les víctimes

Guardar

IMG_7090bis
IMG_7090bis

La campanya impulsada per la regidoria d'Igualtat segueix el seu curs i, després de les activitats realitzades dilluns passat, hui s'ha guardat un emotiu minut de silenci, a la porta de l'Ajuntament, en memòria de les dones i menors assassinades. A més, durant l'acte, els noms de cadascuna de les víctimes es podien llegir en la pantalla disposada en la façana de l'edifici consistorial. També s'han repartit un total de 2.000 màscares llavables amb el lema "Torrent diu no a la violència contra les dones".

> ha explicat la regidora d'Igualtat, Marina Olivares, durant la roda de premsa celebrada en el Saló de Plens de l'Ajuntament. Tot seguit, Olivares també ha destacat >.

Igualment, en la roda de premsa s'ha fet un repàs de les activitats celebrades durant dilluns passat –centrades en el repartiment de material didàctic i divulgatiu-, hui i les que tindran lloc divendres que ve –entre les quals destaca el webinar de la sociòloga. Docent i formadora en qüestions de gènere, Carmen Ruíz Repullo-.

Destacats