Torrent destina més de 80.000 euros a beques escolars

La localitat valenciana destinarà la suma a alumnes dels diferents nivells d’educació obligatòria

Guardar

becas_escolares
becas_escolares

L'Ajuntament de Torrent ha convocat les beques d'ajuda escolar per al pròxim curs 2018-2019. Aquestes ajudes aniran destinades a l'adquisició de material didàctic i complementari, i els seus destinataris seran l'alumnat dels diferents graus de formació: Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO), estudis d'educació permanent d'adults i estudis de música i/o dansa.

"Aquestes ajudes permeten disminuir les desigualtats socials de l'alumnat de la nostra localitat, fomentant així una educació en condicions d'igualtat", comenta Patricia Sáez, regidora d'Educació.

A més, la delegació d'Educació ha elaborat un calendari de presentació d'instàncies segons el centre en el qual l'alumnat curse els seus estudis, en el qual els centres Serra Perenxisa, La nostra Sra. de Muntanya-Sión, María Auxiliadora, Pleyade, El Vaig moldre i Tirant Lo Blanc tindran del 10 al 14 de setembre. Els centres Federico Maicas, La Puríssima, San José i Santa Ana, El Vedat i Santa Teresa, del 17 al 21 de setembre. Els Terretes, Sant Tomás d'Aquino, Antonio Machado, Vés-los i Vents i El Drac, del 24 al 28 de setembre. I l'IES Marxadella, Sant Pascual, Miguel Hernández, Mare Sagramente i l'Escola Permanent d'Adults, de l'1 al 5 d'octubre.

El pressupost total de beques ascendirà a la quantia de 84.500 €, i es repartirà de la següent manera: per a l'adquisició de material didàctic i complementari dels cursos d'educació infantil i per a Educació Secundària Obligatòria es destinaran 24.000 € a cada nivell de formació, dividint-se aquests en ajudes de 40 euros per persona. En el cas de les ajudes d'educació primària, la suma total serà de 30.000 €, i les ajudes seguiran sent de fins a 40 €. La quantia d'ajudes totals per a la formació d'adults serà menys, comptant amb 75 ajudes de 40 €, fent un total de 3.000 euros. I, finalment, l'import destinat als estudis de dansa i música serà de 3.500 euros, mancant estimar la quantia de les ajudes individuals.

Arxivat a:

Destacats