Torrent confina la seua primera aula bambolla per una alumna positiva en Covid-19 d'Infantil

L'aula estarà confinada durant dues setmanes segons ha anunciat Salut Pública

Guardar

Limpeza colegios de Paterna
Limpeza colegios de Paterna

La Capital de l'Horta Sud ha confinat una classe bambolla d'Infantil després de comunicar-se el positiu d'una dels alumnes que té tres anys. Aquest seria el primer cas en un col·legi registrat a Torrent. L'aïllament de la classe per complet es produeix perquè el grup bambolla, en ser menys de sis anys, no portava màscareta, i per tant, s'han de confinar tots, inclosa la professora.

Segons ha explicat Carlos Justo al diari Llevant EMV, director del CEIP Sant Joan Baptista, el positiu va ser comunicat ahir entorn de les 12 hores per part dels pares d'una xiqueta de tres anys. La xicoteta va acudir el divendres a classe sense problema, però el dissabte es trobava malament. Els pares la van portar a l'hospital i li van realitzar les proves PCR per la covid-19. Des de llavors no ha tornat al centre ni ella ni els seus dos germans.

Res més conéixer-se el positiu, el director va remetre a Salut Pública l'annex dos i la conselleria va respondre que calia confinar als 16 xiquets i xiquetes i a la seua professora.

En aquest sentit, el director del centre assenyala que cada família ja rebrà un sms determinant el dia i l'hora per a realitzar als xicotets les proves PCR a l'Hospital General.

Carlos Justo explica que després d'activar-se el protocol s'ha procedit a la desinfecció de l'aula afectada i destaca la rapidesa amb la qual es va aplicar el protocol i es va confinar als alumnes.

Destacats