Torrent celebrarà aquest 31 de desembre les seues primeres Campanades Infantils

La festa arrancarà a les 11 del matí i a les 12 es donaran las campanades infantils amb dotze xocolatines

Guardar

alumbrado navidad torrent
alumbrado navidad torrent

Com cada any, Torrent ha preparat una programació d'allò més variada per a les festes de Nadal. Especialment, s'han programat moltes activitats per als més joves, incloent-hi tallers, jocs, pel·lícules i molt més. Una de les més esperades, i també més tradicionals, és la Cavalcada dels Reis Mags, que serà com sempre el 5 de gener de 2020, a partir de les 18 hores. No obstant això, enguany la localitat porta una novetat per als xiquets i les xiquetes, amb la primera celebració de les Campanades Infantils.

Aquest Cap d'Any Infantil serà un acte ple de diversió que tindrà lloc el mateix dia 31 de desembre, però a les 12 del matí. La festa per als més xiquets començarà a partir de les 11, en la plaça Unió Musical amb l'espectacle de Els Bíters, els personatges d'À Punt més volguts pels seus espectadors més joves.

Per a les campanades, es repartiran bossetes amb dotze "xocosortines", xicotetes xocolatines elaborades amb xocolate típic de Torrent, el xocolate de brioix. A les 12 en punt, començaran les campanades d'aquest especial "cap d'any". No hi haurà focs artificials en acabar, ja que a partir de les 12.05 hores, serà el torn de gaudir del concert de Ramonets, el grup de rock infantil valencià.

La idea d'aquestes campanades és que els xiquets i les xiquetes puguen gaudir de la seua pròpia festa, i celebren en gran el final del 2019 en un dels llocs més cèntrics de Torrent. A més, totes les activitats, materials i produccions d'aquest esdeveniment són íntegrament torrentins o valencians, des del xocolate fins als grups d'animació.

Les campanades a la Casa de Cultura

D'altra banda, per descomptat que a les 12 de la nit, amb el canvi d'any, també hi haurà una celebració especial a Torrent. En aquest cas, tindrà lloc en el rellotge de la Casa de Cultura, al costat d'una festa molt especial que arrancarà a les 23.30 hores. La Casa de la Cultura es reobrirà per a aquesta ocasió. Hi haurà entreteniment fins a les 12, moment en el qual el rellotge farà sonar les campanades que donen pas al 2020.

Després, la festa continuarà dins de la carpa de Nadal que s'instal·larà durant aquests dies en la plaça Major.

Activitats a Torrent 31 desembre

Campanades Infantils en la plaça Unió Musical
  • 11h: Show de Els Bíters
  • 12h: Campanades amb "xocosortines"
  • 12:05h: Concert de Ramonets
Campanades de Cap d'any
  • 23:30h: Campanades de Cap d'any en el rellotge de la Casa de la Cultura
  • 00h: arranca la Festa de Cap d'any 2020, en la plaça Major, dins de la Carpa de Nadal.
Destacats