Torrent aposta per la formació de les persones aturades del municipi

Guardar

FIN CURSO GESTION MICROEMPRESAS
FIN CURSO GESTION MICROEMPRESAS

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA’T, va organitzar un curs de “Creació i Gestió de Microempreses” subvencionat per SERVEF, que va finalitzar el passat dia 30 de juny. Aquest curs es va oferir a les persones aturades del nostre municipi amb l'objectiu de capacitar-les per a desenvolupar tasques en l'àmbit de l'administració i la gestió de microempreses, que els permeta en un futur tenir més possibilitats a l'hora d'accedir a un lloc de treball.

Tots els alumnes i alumnes que van realitzar aquest curs, van tenir l'oportunitat de realitzar les seues pràctiques en diferents empreses:

• SIMOTEC, Servei Tècnic Informàtic• CEMA CONSULTING ENGINYERIA I CONSTRUCCIÓ S.L.• HERNÁNDEZ RUBIO• SISCOPEL S.L.• AMADOR ALCARRIA S.L.

Andrés Campos, regidor de Modernització ha destacat que “aquestes pràctiques d'empreses, han oferit als alumnes del curs una experiència molt important a l'hora de desenvolupar-se laboralment, en el que a gestió de microempreses es refereix. A més, és un gran complement a la teoria rebuda en el curs. És per açò, que des de l'Ajuntament de Torrent volem agrair a aquestes empreses la seua col·laboració en la formació dels nostres veïns i veïnes”. Aquest curs se suma ja a tots els que l'empresa municipal IDEA’T ofereix al llarg de l'any per a seguir formant als aturats de la nostra ciutat, amb l'esperança i l'objectiu que adquirisquen els coneixements i les capacitats necessàries per a trobar un lloc de treball.

Destacats