S'inicia la segona fase del pla de reurbanització del carrer Nicolás Andreu de Torrent

Guardar

Nicolas andreu Torrent
Nicolas andreu Torrent

L'Ajuntament de Torrent continua amb la renovació i millora de serveis que es contempla en el pla de reurbanització de vies públiques. A les actuacions executades entre San Juan de Ribera i Campoamor, que contemplen l'ampliació i millora de les voreres i la renovació de les escomeses de sanejament i de la xarxa d'aigua potable, se suma ara una segona fase que afectarà la confluència dels carrers de San Ernesto i Campoamor.

A conseqüència dels treballs que s'estan realitzant en eixa zona de la ciutat, l'àrea de Transport i Mobilitat de l'ajuntament ha disposat un desviament provisional per a la línia Verda de TorrentBus, amb les consegüents alteracions de les parades. Des del dilluns 29 de març i fins que finalitzen els treballs de renovació de la via urbana, les parades que l'autobús de la línia verda té en Estació Metro i en El Molí es veuran modificades per un canvi d'itinerari alternatiu: des del carrer Sant Nicolàs, l'autobús seguirà pels carrers Mare de Déu de l'Olivar > Fray Luís Amigó > Pare Prudencio > Mare de Déu de la Soledat > Rotonda Cementeri > Ronda Safranar > Rotonda Carretera de Picanya.

S'ha volgut mantenir la parada de Sants Patrons per a continuar facilitant els desplaçaments a l'ambulatori. Igualment, s'ha col·locat una parada provisional a la cantonada de Nicolás Andreu amb Mare de Déu de l'Olivar amb l'objectiu de preservar l'enllaç amb l'estació de metro.

Destacats