Rocío Jara i Álex López aconsegueixen un or i una plata en el Campionat d'Espanya Sub 16 en Pista Coberta

Guardar

SUB 16 TRIPLE SALTO ÁLEX Torrent
SUB 16 TRIPLE SALTO ÁLEX Torrent

Excel·lents resultats els aconseguits pels atletes del CA Torrent en el XXXIV Campionat d'Espanya Sub 16, celebrat a Oviedo durant aquest passat cap de setmana. La primera medallista va ser Rocío Jara, qui el dissabte dia 20 es va alçar amb el primer lloc en la competició de salt d'alçada en imposar-se sobre els seus contrincants amb una marca d'1,64 m.

En eixa mateixa jornada del dissabte, Álex López va aconseguir un 4t lloc en la final de salt de longitud, amb una marca de 6,16 m. i el mateix Álex es va fer amb la plata en la final del diumenge dia 21 de triple salt, amb una marca de 13,31 m.

Destacar, també, a Joan Sánchez en la competició de llançament de pes, que va aconseguir el 6é lloc en la final del diumenge; i a Ariana Robles en la semifinal dels 1.000 m, qui va quedar a menys d'un segon i vint-i-nou dècimes de la marca per a la classificació a la final.

Amb la destacada actuació dels i les atletes del CA Torrent, el club torrentí ha aconseguit el 4t lloc en la classificació per punts, i el 5é lloc en el medaller.

Destacats