Obert el termini per a inscriure's a l'Escola de Pasqua de Torrent

El *Espai Infantil Municipal i el CIJ també presenten una variada programació

Guardar

Escuela pascua torrent
Escuela pascua torrent

Els xiquets i xiquetes de Torrent, així com les i els joves, tenen una agenda carregada d'activitats divertides i educatives per a les pròximes dates. Una de les principals propostes és l'Escola de Pasqua organitzada pel departament d'Educació de l'Ajuntament de Torrent. Es tracta d'un programa dirigit a escolars d'infantil i primària (3 a 12 anys), i que tindrà lloc en el CEIP El Vaig moldre i el CEIP Federico Maicas, els dies 23, 24, 25 i 26 d'abril. És una manera de conciliar la vida laboral amb la familiar en uns dies en què els xiquets i xiquetes estan de vacances en les seues respectives escoles, mentre que els seus familiars estan treballant. La iniciativa inclou activitats esportives, contacontes, tallers, jocs, a més de tots els materials necessaris. D'igual manera, els xiquets i xiquetes estaran acompanyats i supervisats per monitors especialitzats en tot moment. Les inscripcions poden realitzar-se fins al 15 d'abril o fins que s'acaben les places des de la web de Torrent Jove.

D'altra banda, l'Espai Infantil Municipal també ha obert la seua programació per als mesos d'abril i maig. Els més xicotets i xicotetes (3 a 9 anys) podran gaudir d'un programa que inclou jocs en anglés, lectura, dibuix, màgia, robòtica, musicoteràpia o pilates. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web municipal de l'Ajuntament de Torrent, o de manera presencial en el mateix Espai Intantil.

El Centre d'Informació Juvenil (CIJ) no deixarà que cap jove s'avorrisca aquestes Pasqües i ha planificat tallers gratuïts de personatges pispa, mini drons i màgia. A més, el centre ha presentat la programació per als pròxims mesos, on la creativitat és un dels elements clau. Els tallers són de narrativa i escriptura creativa, introducció al dibuix digital o dibuix de còmics. La sol·licitud de plaça pot presentar-se a partir del dimecres 3 d'abril.

Al mateix temps, el CIJ ja ha anunciat una de les activitats estrela i molt esperada: el campament d'estiu. Una setmana de convivència per a joves de 12 a 17 anys i amb activitats com paintball, piragüisme, paddle surf, rafting, senderisme, escalada, tir amb arc i moltes més. La data del campament és del 7 al 13 de juliol a Alcalá del Xúquer (Albacete). Les places poden sol·licitar-se a partir del 8 d'abril.

Destacats