Les inversions europees i les polítiques socials guien els passos de Torrent en aquest 2021

Torrent prepara accions per a ajudar als sectors més perjudicats a causa de la pandèmia

Guardar

ajuntament-torrent
ajuntament-torrent

"Aquest serà l'any dels fons europeus", ha afirmat Jesús Ros, alcalde de Torrent. D'aquesta manera, des de l'equip de govern ja s'està treballant a desenvolupar els diferents projectes que repercutiran en una millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Torrent. "La ciutat no pot parar. Ha de continuar generant riquesa i ocupació i, per això, és important comptar amb inversions". Tanmateix, per a aquest 2021, Torrent tampoc es vol oblidar de les persones, i continuarà reforçant les seues polítiques socials.

En aquest sentit, Ros ha explicat que més de 500 persones formen part de la Renda Valenciana d'Inclusió de la Generalitat Valenciana, però a més, juntament amb la Renda Mínima Garantida del Govern d'Espanya, "s'està contribuint a destensar la resta d'actuacions dirigides a garantir el benestar de les persones". D'aquesta manera, al llarg d'enguany, "continuarem desenvolupant el PAM (Pla d'Actuació Municipal), que incorpora mesures com la suspensió de la taxa d'ocupació de la via pública per a tot 2021".

No hi ha dubte que un dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19 està sent el sector de l'hostaleria i la restauració. Per aquest motiu, des de l'equip de govern s'ha volgut prolongar la suspensió de la taxa de terrasses durant tot l'any, afavorint la continuïtat de 255 establiments, dels quals 177 ja han ampliat un 50% la capacitat de les seues terrasses. Respecte a les taxes que afecten els mercats ambulants, Jesús Ros ha explicat que "ho estem valorant".

Així i tot, des de l'Ajuntament de Torrent continuen realitzant campanyes de promoció per a consumir en els establiments de la ciutat, perquè és en aquests moments en els quals "l'administració ha d'estar al costat dels comerços que generen economia i riquesa". En aquest sentit, el regidor d'Hisenda, Andrés Campos, ha fet un balanç de la campanya de la targeta +25, que ha sigut tot un èxit. "1.017 persones han adquirit la targeta el que ha suposat un impacte de 432.206 euros en el comerç local".

Torrent es prepara per a afrontar un nou any en què les inversions europees i l'aposta per les polítiques socials i el suport al comerç local seran les claus per a continuar situant-se com una de les ciutats de referència.

Destacats