La I Fira del Comerç en Festes tanca les portes amb un gran nombre d’assistents

Guardar

IMG_9808
IMG_9808

L'avinguda al Vedat ha acollit estos dies la I Fira Comerç en Festes, on s’han exposat en casetes una varietat de productes i servicis de diferents comerços de Torrent. L'Ajuntament, a través de l'empresa municipal Idea't, ha preparat esta campanya per a promocionar el comerç com a preliminar de les festes patronals. S’ha tingut la col·laboració d'ACS Torrent i Torrent Comercial. La fira va acabar anit on els últims ressagats encara podien visitar-la i gaudir del bon ambient.

La inauguració va tindre lloc divendres a la vesprada i l'alcalde Jesús Ros, acompanyat de diferents membres de la corporació municipal, van ser els primers a visitar-la i poder fer algunes compres. “És molt important potenciar el comerç local que hui en dia té tanta competència. Per això hem creat la I Fira del Comerç, que ha tingut un gran acolliment entre el públic. Continuarem treballant en estos projectes, i segur que l'any que ve continuarem amb la II Fira”, va declarar l'alcalde Jesús Ros després de visitar i saludar tots el venedors.

En les casetes s’han oferit diferents productes i servicis que pertanyien a 42 comerços de Torrent. Cada dia s’ha comptat amb una oferta molt variada, a més de promocions úniques i irrepetibles, com ara viatges, tractaments dentals, llibres, bijuteria, productes esportius, i fins i tot roba per a bebé, entre moltes altres coses. A més la gent podia tastar diferents productes, i els xiquets fer-se fotos amb una mascota gegant.

Destacats