La Casa de la Dona de Torrent presenta el programa d'activitats per al primer trimestre de 2022

Una gran varietat de cursos, tallers, xarrades i exercicis, donaran el tret d'eixida al curs 2022

Guardar

Casa de la Dona de Torrent
Casa de la Dona de Torrent

La Casa de la Dona Torrent comença l'any 2022 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigits a la població de totes les edats. Les activitats, coordinades per l'Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d'una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.

Igual que en altres ocasions, les activitats s'agrupen en tres grans blocs, que es dirigeixen essencialment a: la pràctica d'exercicis físics, en l'apartat de "cossos diversos i valents"; els tallers creatius, en "formant-se i transformant"; i les xarrades o cursets, en "empoderades".

A aquests cursos i tallers programats per al primer trimestre del 2022, cal afegir altres activitats gratuïtes, com el "cinema violeta", un cinefòrum mensual on es reflexionarà sobre les relacions de gènere, i "elles compten, diàlegs per la igualtat", un espai de trobades per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conéixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d'una perspectiva de gènere.

Les inscripcions per a totes aquestes activitats estaran obertes des de dilluns que ve 17 de gener, a través del portal d'inscripcions de l'ajuntament, o bé presencialment, mitjançant registre d'entrada, a l'ajuntament. Mentre que les activitats començaran el dilluns 24 de gener.

La programació completa per a aquest primer trimestre de l'any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona: @casadeladonatorrent, en Facebook; @casadeladona_torrent, en Instagram.

Destacats