La campanya ‘Comerç de proximitat, aliments de qualitat’ dona a conéixer els seus guanyadors

La regidora responsable d'IDEA’T, Marina Olivares, ha fet lliurament de les cistelles regal als guanyadors del sorteig celebrat el passat 11 de desembre

Guardar

cesta
cesta

La regidora responsable de l'empresa municipal IDEA'T, Marina Olivares, ha fet lliurament dels premis corresponents a la campanya 'Comerç de proximitat, aliments de qualitat', impulsada per l'Ajuntament de Torrent i IDEA'T amb l'objectiu de fer costat al xicotet comerç del sector de l'alimentació. D'aquesta manera, els guanyadors del sorteig celebrat el passat dia 11 de desembre, Francisco Martín, José Naranjo i Rosa Pérez, han rebut les seues cistelles regal –valorades en 300 euros cadascuna- com a premi per haver participat en aquesta iniciativa relativa a la campanya "100% amb el comerç de Torrent". Així mateix, també s'han repartit trenta premis de 50 euros, per a gastar en el comerç local, a la resta de guardonats en el sorteig.

"Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar a la població dels avantatges que té comprar en els establiments de proximitat, ja que ofereixen als seus clients productes frescos, de temporada i elaborats artesanalment. A més, també incentivem l'economia local i fomentem el respecte al medi ambient", detalla la regidora responsable d'IDEA'T, Marina Olivares.

Destacats