L'Exposició de Playmobil torna a Torrent aquest desembre

Des de l'11 de desembre es podrà tornar a visitar gratis l'Exposició de Playmobil més gran de la Comunitat

Guardar

Playmobil
Playmobil

Després del gran èxit de l'any passat, l'Exposició de Playmobil tindrà una segona edició en la localitat de Torrent . A causa de l'èxit de l'anterior edició en la qual més de 50 mil persones es van passar a veure els diferents dioarames de Playmobil, l'exposició més gran de la Comunitat Valenciana torna.

En aquest cas, estarà oberta des del pròxim 11 de desembre fins al 21 de gener de 2020, a la Sala Cívica de l'Antic Mercat, al costat de la Torre. En total, es podran visitar de 1.700 metres de mostra amb milers de clicks en diferents escenes. A més, aquesta exposició estarà acompanyada de més activitats al voltant, amb jocs, posats de venda i un concurs del click amagat. Així, els visitants poden quedar-se una mica més a Torrent i descobrir tot el que ha d'oferir.

AES Click presentant, aquest matí, la nova exposició Playmobil en Torrent.

És AES Click (Associació Espanyola de Col·leccionistes Playmobil) la que s'ha encarregat una vegada més de l'organització d'aquest esdeveniment, en el qual es podran visitar un total de 13 diorames completament nous, realitzats per ells mateixos. Seran exposades unes 5 mil figures, moltes d'elles customitzades especialment per a la mostra. Hi haurà una part de l'exposició dedicada a la nova pel·lícula de Playmobil, estrenada aquest estiu; a més d'escenes de batalles històriques com la Batalla de Platea; o de fantasia. Per descomptat, hi haurà també referències a Torrent, amb un total de 4 diorames especials sobre les festes del municipi. Ara com ara, les festes que representaran són sorpresa.

Com han comentat els organitzadors d'AES Click durant la presentació de l'exposició a l'Ajuntament de Torrent, la màgia dels Playmobil és que "tens molta possibilitat de crear". Els diorames que es presenten enguany són completament nous, per la qual cosa la gent que repetisca, veurà noves escenes i nous clicks.

Concurs de Playmobil

Igual que en l'anterior edició, l'Exposició acollirà també un concurs en el qual se sortegen fins a 5 caixes grans de Playmobil. La participació serà a través del concurs del click amagat. A l'entrada de l'exposició es pot recollir un fullet amb les fotografies dels clicks que cal trobar, huit en total. Caldrà buscar-los i apuntar el número del diorama en el qual es troben, emplenar amb les dades de contacte i depositar-ho en l'urna en eixir.

Instagram: @elmundoclick

Es tracta d'una divertida manera de poder interactuar amb la mostra de Playmobil i poder guanyar fantàstics premis. Si no hi ha sort, al voltant de l'exposició també es col·locaran els caps de setmana diversos posats de venda provinents de tota Espanya. Estaran els dies 13, 14 i 15; 21, 22 i 23; i del 27 al 29, i comptaran amb peces de tota mena, fins i tot exclusives o descatalogades perquè els més col·leccionistes puguen trobar el que busquen.

L'horari de visita serà de matins de 9 a 14 hores de dilluns a dissabte; i a les vesprades els dimarts, divendres i dissabtes també de 17 a 20 hores. Els diumenges obrirà de 10 a 13 i de 17 a 20 hores, tancant únicament els dies 25 de desembre i 1 de gener. L'entrada és completament gratuïta.

Destacats