L'Ajuntament de Torrent assessora de forma gratuïta sobre les clàusules sol

Professionals del Col·legi d'Advocats resolen en Nous Espais totes les qüestions d'aquells o aquelles que estan perjudicats, o creuen estar-ho, per les clàusules sol en les hipoteques dels seus immobles

Guardar

lausulas-suelo
lausulas-suelo

Després de la publicació de la sentència del Tribunal Europeu sobre la gestió il·legal de la clàusula sol sobre les hipoteques d'una gran quantitat d'immobles, són molts els veïns i veïnes del municipi que no saben si la seua escriptura presenta una clàusula d'este tipus. Per açò, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Nous Espais i en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats, ofereix el servei gratuït d'assessorament als propietaris i propietàries d'immobles que s'han vist perjudicats o poden estar-ho per les clàusules abusives en les seues hipoteques.

Nous Espais, compta amb l'assistència de professionals en l'àmbit de l'advocacia per a respondre totes les preguntes dels quals ho necessiten, i que s'estan veient saturats per la marea d'ofertes d'administradors i advocats que ofereixen els seus serveis. "Cada vegada són més els veïns i veïnes que requereixen una orientació sobre les seues hipoteques. No saben exactament què està passant amb este assumpte, o si ells també estan perjudicats, i estan bastant desorientats. Els membres del Col·legi d'Advocats, amb el qual es manté un conveni, respondran totes les seues qüestions i dubtes d'una manera clara, senzilla i precisa, i pel que no hauran de pagar gens, ja que és totalment gratuït en Nous Espais", assenyala la regidora de l'àrea de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Este servei d'orientació es duu a terme tots els divendres a la vesprada mitjançant cita prèvia al número de telèfon 96 155 32 11, pertanyent a Nous Espais, situat en la plaça Major núm. 31.

Destacats