Ja pots visitar l'Exposició de Playmobil a Torrent

Consulta els horaris d'apertura de l'exposició de Playmobil a l'Antic Mercat de Torrent fins al 21 de gener de 2020

Guardar

Playmobil (2)
Playmobil (2)

L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana torna un any més a Torrent, després de l'èxit del passat Nadal. El 11 de desembre es va inaugurar aquesta segona edició, que romandrà oberta al públic fins al 21 de gener de 2020, amb entrada gratuïta. Es troba a la Sala Cívica de l'Antic Mercat de Torrent, al costat de la Torre, que també estarà oberta per a visites.

La Torre de Torrent en Playmobil.

Són 1.700 metres d'exposició en els quals pots trobar unes 5.000 figures de Playmobil, moltes d'elles personalitzades, en un total de 13 diorames o escenes. Alguns d'aquests diorames representen festes i llocs coneguts de Torrent, creats expressament per a aquesta mostra des de l'Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil (AES Click). Una part de l'exposició estarà també dedicada a la nova pel·lícula de Playmobil, estrenada aquest estiu; a més d'escenes de batalles històriques com la Batalla de Platea, L'Apocalipsi, un Pesebre o diverses escenes de fantasia.

Van ser tres dies sencers de treball de 30 integrants d'AES Click per a muntar tots els diorames, alguns dels quals aconsegueixen els 20 metres i milers de figures a més dels mateixos clics.

Horari de l'exposició de Playmobil

L'horari de visita de l'exposició de Playmobil a Torrent 2019 és de dilluns a dissabte als matins, des de les 9 a les 14 hores. A les vesprades, també es podrà visitar els dimarts, divendres i dissabtes de 17 a 20 hores.

Per part seua, els diumenges l'exposició romandrà oberta de 10 a 13 i de 17 a 20 hores, tancant els dies 1 i 6 de gener matí i vesprada. Per part seua, els dies 26 de desembre i 2 de gener només estarà obert a la vesprada; mentre que els dies que només obrirà al matí són el 25 i 31 de desembre, i el 5 i el 12 de gener. L'entrada és completament gratuïta.

Però encara hi ha més, ja que al voltant de l'exposició es col·locaran diversos llocs de venda de Playmobils provinents de tota Espanya, que es podran visitar durant els caps de setmana que romanga oberta la mostra. Concretament, seran els dies 21, 22 i 23; i del 27 al 29, i comptaran amb peces de tota mena, fins i tot exclusives o descatalogades perquè els més col·leccionistes puguen trobar el que busquen.

Concurs troba el Playmobil

Per als més xiquets i no tan xiquets, l'exposició de Playmobil té un concurs de trobar el clic amagat. Una manera de divertida de poder interactuar amb la mostra del Playmobil, a més de tindre la possibilitat de guanyar fantàstics premis. Se sortegen fins a 5 caixes de continguts Playmobil, l'única cosa que has de fer, és recollir el teu fullet de participació que conté les fotografies dels clics que has de buscar.

Cal emplenar la fulla amb les teues dades i els números dels diorames on has trobat cada figura. En eixir de l'exposició, deixes la participació en l'urna i si has trobat tots els clics, tens la possibilitat de guanyar.

Destacats