Gabriel Olivares, guanyador del primer concurs de Tik Tok 'Torrent per la Igualtat

Guardar

tik_tok torrent
tik_tok torrent

L'Ajuntament de Torrent va donar a conéixer al guanyador del primer concurs de Tik Tok organitzat per la Casa de la Dona amb motiu de la XXXV Setmana de la Dona. Gabriel Olivares (Tiktok: @_gabiiolmateo), un jove torrentí de tot just díhuit anys, va ser el guanyador del certamen 'Torrent per la Igualtat', iniciativa que aposta per promoure campanyes de sensibilització que sàpien dirigir-se especialment als més joves. La idea de la mateixa era utilitzar les xarxes socials com a plataforma per a divulgar continguts d'igualtat de gènere: "Cal educar en igualtat des de xicotets", explica la regidora d'Igualtat, Marina Olivares, qui afig que "encara que queda molt per avançar, tant des de l'administració pública, com des de diferents associacions juvenils d'oci i temps lliure poden organitzar-se tallers, jocs de rol, gimcanes, etc., com a recurs educatiu per a fer arribar als joves i també als més xicotets la importància d'educar en la igualtat i el respecte per totes les persones".

A partir d'ara, el seu vídeo opta als premis nacionals que impulsen aquesta iniciativa i pels quals competeixen els vídeos guanyadors de més de cinquanta certàmens de tot el país que conformen aquest projecte.

Al costat de Gabriel, premiat amb 200 €, van ser reconegudes les obres d'Alejandro L.S. (Tiktok: @mr.deajo), segon classificat i 100 € de premi, i l'I.E.S. Serra Perenxisa (Tiktok: @nievesgil07), premi especial Centre Educatiu, que rebrà un lot de material de coeducació.

Destacats