Et va tocar el Xiquet i no saps que fer... T'ajudem?

L’Ajuntament de Torrent organitzarà un seminari sobre bones pràctiques d’inversió després de la pluja de milions del Xiquet en la ciutat

Guardar

encuentro-prensa
encuentro-prensa

L'alcalde Jesús Ros va mantenir ahir la primera trobada de l'any amb la premsa en el qual es va donar algun avanç de les iniciatives i projectes en els quals està treballant el consistori torrentino de cara al pròxim any. Entre elles es troba la guia contra l'assetjament escolar que es repartirà en els centres educatius de la ciutat i pretén implicar a tota la comunitat educativa. La guia ajuda als escolars a identificar en primer lloc què és l'assetjament, en quins llocs pot donar-se i els diferents tipus d'assetjament que poden produir-se. A més s'expliquen els diferents rols que té totes les persones que participen en les situacions d'assetjament, ja que no solament està la figura de l'agressor i de la víctima així com totes les conseqüències negatives que porta estar implicat en estes situacions.

Què fer amb el Xiquet

A més, després que la fortuna somriguera als torrentins i torrentines amb els 90 milions d'euros repartits en el Sorteig del Xiquet, l'Ajuntament de Torrent ha anunciat que abans que finalitze el mes de gener convocarà un seminari per a recolzar als premiats i tot aquell que vulga participar. En este esdeveniment es parlarà d'inversions, despeses o exemples d'altres ciutats per a estar el millor informats possible i encertar en les inversions que es vulguen emprendre.

Destacats