Els xiquets i xiquetes de Torrent planten 50 arbres per a commemorar el Dia de l'Arbre

Els centres educatius han gaudit de tallers mediambientals que fomenten la importància de cuidar les zones arboladas i l'entorn

Guardar

plantando-arboles
plantando-arboles

Ahir al matí els col·legis públics Lope de Vega, Juan XXIII i Verge del Rosario, han participat en una sèrie d'activitats mediambientals en l'àrea recreativa de la Marxadella per a commemorar el dia de l'arbre, 31 de gener. L'ajuntament, en col·laboració amb Aigües l'Horta, han planificat una programació que té com a eix principal la plantació de 50 arbres de les espècies QuercusIlex i Celtis Australis. La iniciativa s'engloba dins de la campanya 'Deixa de passar factura al planeta' que Aigües de l'Horta va llançar en 2016 amb l'objectiu de potenciar l'ús de la factura digital, i en la qual la companyia es compromet a dur a terme estes campanyes de repoblació.

L'activitat, en la qual participen set col·legis, es realitza per segon any consecutiu, i ha aconseguit plantar un total de 100 arbres amb les dues edicions. A més de plantar un arbre, els xiquets i xiquetes han gaudit del taller Nendo Dango, que consisteix a aplicar una tècnica de reforestació amb boletes fetes d'argila, humus i llavors. La regidora de Mesurat Ambient, Inma Amat, i la regidora d'Educació, Patricia Sáez s'han acostat a l'àrea recreativa i han ajudat a fomentar entre els més xicotets i xicotetes la importància que té cuidar als arbres i protegir estes superfícies. Ahir va ser el torn del col·legi Miguel Hernández, l'activitat del qual d'urbanització va tenir lloc en El Pantà. I demà participaran els centres d'educació especial L'Encarnació i de la Unió.

Destacats