Els Moros i Cristians de Torrent nomenen els càrrecs de festes 2016

Els capitans de 2016 són José María Martínez al bàndol cristià i José Serer al bàndol moro. Raül Mil, de la Filada Conqueridors, és l’alferes cristià i José Garrigues, de la Filada Abbàssides, l’alferes

Guardar

fmct
fmct

Dissabte passat, dia 2 de juliol, es va donar oficialment el tret d’eixida a les festes de Moros i Cristians de Torrent, que es celebraran del 24 al 30 de juliol, amb l’acte de nomenament de càrrecs 2016.

L’Àgora de Parc Central va ser el lloc escollit per a celebrar esta vetlada a la que van acudir totes les filades de moros i cristians i els familiars i amics dels protagonistes de la nit. L’acte fou molt emotiu i donava la benvinguda als nous càrrecs de les festes de 2016 i acomiadava els capitans de 2015, Alejandro Andreu i Amparo Martínez, i les alferes Cristina Planells i Yolanda Muñoz.

La capitania cristina estarà representada enguany per la Filada Templaris, amb José Maria Martínez com a capità i la capitania mora recau sobre la Filada Califats Sarraïns, amb José Serer com a capità. Raül Mil, de la Filada Conqueridors, és l’alferes cristià i José Garrigues, de la Filada Abbàssides,  l’alferes moro.

Els nous càrrecs de les Festes de Moros i Cristians de Torrent 2016, van aprofitar el seu torn de paraula per a agrair a tots els que hi són i els que hi van ser a les seues vides, l’ajuda incondicional i el caliu rebut per tots ells, que els faran gaudir si es pot, encara més, de la festa.

Va estar present a l’acte l’alcalde Jesús Ros, qui va entregar als nous capitans  la medalla de la ciutat de Torrent i els va dirigir unes paraules a tots ells, per a animar-los a gaudir de la festa amb tots els amics i familiars.

El president de la FMCT, Daniel Català, va ser l’encarregat de fer entrega d’un detall als capitans i alferes de l’any 2016 i de dirigir unes paraules a tots els presents, en especial, als protagonistes de la nit.

L’acte va comptar amb un espectacle de dansa i foc que va amenitzar la vetllada i, quan finalitzà es féu el tradicional sopar de l’acte. En acabar, tots els presents i els torrentins i torrentines que ho desitjaren van poder gaudir de la música amb l’orquestra Matrix.

Destacats