El CECOPAL es reuneix per a analitzar l'evolució de la ciutat

Guardar

CECOPAL_Reunion 1408
CECOPAL_Reunion 1408

Aquest matí s'ha reunit el Centre de Coordinació Operativa Municipal de Torrent (CECOPAL) per a analitzar la situació de la ciutat i adoptar les mesures a seguir en els pròxims dies, després de conéixer-se les últimes dades de l'evolució de la COVID-19. En la mateixa s'ha informat que es continuen reforçant els treballs de neteja i desinfecció de la via pública, així com la intensificació de la vigilància i els controls policials per a assegurar l'ús obligatori de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat interpersonal. Malgrat que la major part de la població respecta i segueix els consells i mesures marcats pel Ministeri de Sanitat, en l'últim mes, des que es va decretar l'obligatorietat de l'ús de la mascareta, s'han tramitat 566 sancions per incompliment de la norma. A més, es continua controlant la participació en festes privades que posen en risc la salut de tots, limitant així el risc de contagi i l'aparició de brots a la ciutat.

Des del consistori es recomana no participar en trobades i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries també en els nostres cercles més pròxims, en reunions familiars i trobades entre amics, així com la utilització de la mascareta també a les terrasses.

Després de la reunió del CECOPAL, des del Ministeri de Sanitat s'anunciaven les noves mesures per a la contenció del virus, consistents, entre altres, en el tancament de l'oci nocturn (discoteques i bars de copes), la prohibició de fumar si no es pot respectar una distància de dos metres i el tancament dels locals d'hostaleria a les 01.00 hores. També es recomana limitar les reunions i trobades a l'àmbit de convivència social amb un màxim de 10 persones.

Destacats