El Campus Social Infantil d'estiu arranca el dilluns que ve a Torrent

Es duran a terme activitats tot el dia durant els mesos d'estiu per a xiquets i xiquetes amb pocs recursos

Guardar

talleresinfantilesdipu
talleresinfantilesdipu

L'Ajuntament de Torrent arrancarà un any més el Campus social dilluns que ve, dirigit a generar activitats en els mesos d'estiu per als més menuts, amb la intenció que participen xiquets i xiquetes que tenen problemes familiars, amb baixos ingressos o pocs recursos. Per tant, s'estan preparant una sèrie d'activitats a les quals podran assistir durant tot l'estiu una vegada acabe el col·legi, perquè les famílies puguen continuar mantenint la seua rutina.

Aquest matí a l'Ajuntament de Torrent.

L'adjudicació d'aquest campus d'estiu serà el primer acord de tota la legislatura a Torrent. "Està tot preparat, només hem d'aprovar-ho", ha explicat Jesús Ros, alcalde de la localitat. El primer edil ha declarat que no s'ha pogut adjudicar abans perquè el govern estava en formació, però aquest mateix divendres serà la primera constitució de la comissió. Tot seguit s'adjudicarà el Campus com a primera mesura de la legislatura, a més de caràcter social.

El Campus tindrà una capacitat per a un total de 100 persones. Els xiquets i xiquetes que ho desitgen poden apuntar-se i acudir a les activitats que es duran a terme fins a setembre. Un total de sis monitors estaran dinamitzant els dies dels menuts, a més de l'equip d'hostaleria que prepararan els menjars dels xiquets i xiquetes, durant el temps que estiguen allí.

A més, la idea és que el major nombre de persones puguen aprofitar aquestes activitats. Al juny i juliol sol haver-hi més afluència, mentre que en moltes ocasions, a l'agost, es redueix una mica l'activitat pel fet que moltes famílies se'n van fora, coincideix amb les vacances dels pares i mares... Per això, en el moment que quede alguna plaça lliure s'informarà la pròxima persona en la llista d'espera amb intenció que no quede cap vacant i es puga aprofitar al màxim.

Arxivat a:

Destacats