Dos autobusos promocionen la ‘App Torrent’

Permite, entre otras funcionas, la coPermet, entre unes altres funciones, la consulta d’estacionaments disponibles a temps real para persones con mobilitat reduïda o reportar incidències en la via pública

Guardar

img_20170103b
img_20170103b

L'Ajuntament de Torrent, amb la finalitat de millorar la comunicació i la participació ciutadana, posa a l'abast dels veïns de la localitat diferents prestacions en l'App Torrent que els permeten facilitar les gestions i mantenir-los informats de l'actualitat local. Esta aplicació està disponible tant per a iOS com Android i es descarrega de forma senzilla i gratuïta en els dispositius mòbils, a través de l'App Store o Play Store, respectivament.

Per a donar-li major difusió i visibilitat a esta, des de finals de l'any passat circulen dos autobusos municipals retolats amb la informació d'una App que "ha sigut actualitzada i millorada significativament i que integra, des de la seua última actualització, els serveis d'informació i comunicació inicials, com és la secció de notícies o agenda, a més de noves prestacions que posen a l'abast del ciutadà un servei i una informació útil i interessant en matèria de gestió, transport i geolocalització especialitzada i segmentada com, per exemple, la consulta de rutes de senderisme de la ciutat", tal com explica el regidor de Recursos Humans i Modernització, Andrés Campos.

 

Cita Prèvia

En referència a la prestació que facilita les gestions, parlem de la "Cita Prèvia", on el ciutadà mitjançant l'App mòbil pot demanar una cita sense haver de fer ús de la web. D'esta forma la sol·licitud de la cita es fa més ràpida i accessible. "Esta prestació també informa els usuaris a temps real del nombre de persones en espera el dia de la seua cita, les taules cobertes que atenen al ciutadà i el temps d'espera màxim per a ser atesos, de manera que evita esperes innecessàries en el consistori", comenta Campos.

Esta aplicació afavoreix també la participació ciutadana. Els ciutadans poden col·laborar en la resolució d'incidències comunicant a través d'esta plataforma la detecció d'alguna d'elles en la via pública. D'esta forma, esta comunicació arriba directament al departament consistorial corresponent que, una vegada siga coneixedor del problema, resoldrà la incidència en el menor temps possible.

Quant a la informació sobre el tràfic i el transport en la ciutat, una de les prestacions més destacades és la informació sobre els pàrquings per a persones amb mobilitat reduïda i les zones de càrrega i descàrrega. Els ciutadans poden consultar a temps real la ubicació dels estacionaments i la seua disponibilitat. De la mateixa forma, els usuaris de BiciTorrent o Torrentbus també poden consultar, en el primer cas, les bicis i enganxes disponibles i, en el segon cas, el temps d'espera aproximat de pas de l'autobús.

En definitiva, l'aplicació té les prestacions necessàries perquè la comunicació entre ciutadà i administració siga com més eficaç millor.

Destacats